Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Markttrends 2024 voor beeldschermbrillen

icon-reading-time

5

minuten leestijd

Terug naar kennisbank

In de hedendaagse zakelijke omgeving waar werken met beeldschermen de norm is, zijn ooggerelateerde klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid en wazig zicht helaas steeds gebruikelijker. Hierbij willen wij de nadruk leggen op het cruciale belang van beeldschermbrillen. We observeren significante veranderingen in de markt. Bijvoorbeeld: een groeiend aantal bedrijven erkent de voordelen van beeldschermbrillen op sterkte voor hun medewerkers.

Markttrends

  • De vraag naar beeldschermbrillen is sterk toegenomen, met werkgevers die deze steeds vaker ter beschikking stellen aan hun medewerkers.
  • Een goed aangemeten beeldschermbril kan niet alleen veelvoorkomende klachten aanzienlijk verminderen. Ook kan een beeldschermbril de productiviteit verhogen.
  • Bij geconstateerde klachten is de werkgever soms verplicht de kosten voor de beeldschermbril te vergoeden. Lees in de blog hieronder meer over het vergoeden van een beeldschermbril.
Lees ook: Moet een werkgever een beeldschermbril vergoeden?

Gratis whitepaper

Wist je dat wij een gratis white paper hebben omtrent het maken van een regeling voor beeldschermbrillen? Hierin bespreken wij:

  • Een stappenplan voor het opzetten van een regeling voor beeldschermbrillen
  • Praktische informatie over wet- en regelgeving
  • Waarom Seeh jouw organisatie kan helpen

Download het whitepaper hier!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer wil weten over het maken van een goede regeling voor beeldschermbrillen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en gehoorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen