Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Een terugblik op 2022. Een jaar om trots op te zijn!

icon-reading-time

4

minuten leestijd

Terug naar kennisbank

We zijn weer heel trots om te kunnen melden dat onze NPS (Net Promotor Score) dit jaar weer uitstekend is. Met de NPS wordt duidelijk in hoeverre klanten organisaties aanbevelen. Hoe hoger het cijfer, des te groter het enthousiasme van de klanten. Een NPS boven de 70 wordt gezien als ‘excellent’. Met een NPS van 71 zijn we er bijzonder trots op dat onze klanten nog steeds zeer tevreden zijn.

Hoge klanttevredenheid

Natuurlijk blijven we ons ervoor inzetten om deze hoge klanttevredenheid en ook het persoonlijke contact met onze klanten te behouden. Daarom zijn we op werkdagen altijd bereikbaar en beantwoorden we vragen altijd binnen twee uur. Ook lossen we problemen zo snel mogelijk op en bieden we onze klanten dit jaar ook weer een 100% tevredenheidsgarantie. Zo kunnen onze klanten erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om hun tevredenheid te behouden.

De Seeh Portal

Dankzij de beoordelingen en feedback van onze klanten hebben we onze diensten kunnen verbeteren, zodat het nog gemakkelijker is om oor- en oogbescherming te bestellen. De Seeh Portal is in een nieuw jasje gestoken en we hebben diverse zaken geoptimaliseerd. Hiermee bouwen we aan een toekomstbestendig platform waarbij je als klant snel, eenvoudig en betrouwbaar kunt bestellen en steeds meer zaken online kunt controleren en regelen.

Uitbreiding kennisbank

Ook dit jaar hebben we onze kennisbank weer uitgebreid met nuttige informatie. We zijn blij met de feedback en respons voor deze kennisbank. Op dit moment is de kennisbank van Seeh de belangrijkste en meest bezochte kennisbank voor veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen, otoplastieken en zonnebrillen voor de zakelijke markt. En ook daar zijn we bijzonder trots op!

Beeldschermbrillen en zonnebrillen

We zijn ook meegegaan met de trend van de stijgende vraag in beeldschermbrillen. Wij zien dat werkgevers hun werknemers steeds vaker willen beschermen tegen klachten die kunnen ontstaan als gevolg van computerwerk.

Als nieuwe uitbreiding van onze producten hebben we ook zonnebrillen op sterkte en zonder sterkte toegevoegd aan ons assortiment.

Partners

In samenwerking met onze partners kunnen we onze klanten het komende jaar nog meer service bieden. Dankzij de koppelingen in onlinesystemen hebben we onze klanten nog beter en sneller kunnen helpen en hebben we de snelste levertijd van de zakelijke markt. Ook blijven we werken aan de bereikbaarheid en servicepunten. Zo kunnen al onze klanten en hun medewerkers terecht in meer dan 400 winkels in heel Nederland en België.

We zijn trots maar vooral heel dankbaar voor al het vertrouwen en enthousiasme van onze klanten. We mochten dit jaar mooie organisaties weer voorzien van onze veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen, zonnebrillen en otoplastieken. Zo hielpen wij onder andere metaalbedrijven, waterschappen, verzekeringsmaatschappijen, warenhuizen, dierentuinen, scholen en voedselproducenten.

We zijn trots op wat we dit jaar hebben bereikt en zullen ook in 2023 blijven werken aan het behouden van onze hoge NPS!

Namens alle medewerkers bij Seeh wensen wij iedereen een mooi en gezond 2023!

Met vriendelijke groet,

seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en gehoorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen